DuinVlinder

IN VOORBEREIDING
LAAT U BETOVEREN…
…DOOR STRAND EN ZEE


De locatie is een droom. Op de rand van het groene Westland en de duinen zal DuinVlinder worden gerealiseerd. Riante villa’s in de nieuwbouwwijk L’Avenue in Hoek van Holland. Misschien wel de meest ontspannen locatie in de Randstad. Het brede zandstrand en de nabijheid van de Nieuwe Waterweg geven u een immens gevoel van ruimte.

Het project is nog volop in ontwikkeling. We verwachten na de zomer meer informatie te kunnen geven. Wilt u hier van op de hoogte blijven? Meld u, geheel vrijblijvend, aan als belangstellende.

MAAK KENNIS MET DE GEZELLIGE NIEUWBOUWWIJK L’AVENUE


L’Avenue is een nieuwbouwwijk op een prachtige locatie in Hoek van Holland. De 400 woningen zijn inmiddels grotendeels gebouwd. De wijk is erg mooi om te zien, vanwege de architectuur die geïnspireerd is op de duinvilla’s uit het Noord-Holland van de jaren dertig. L’Avenue heeft een aangenaam dorpse sfeer en er is veel aandacht voor groen en ruimte. Proef de sfeer en maak een uitstapje naar deze bijzonere kustplaats.

Ook de ligging is fijn. Den Haag en Rotterdam liggen verrassend dichtbij. Wonen in L’Avenue betekent eindeloos fietsen en wandelen door de duinen. Op loopafstand vindt u het openbaar vervoer. Scholen, sportverenigingen, alles voor een druk en gezellig gezinsleven is in de buurt te vinden!

Woningen


Elke strandvilla heeft een achtertuin grenzend aan het water. De architectuur varieert van stijlvol traditioneel tot lekker eigentijds. Elke villa heeft een woonoppervlak van 187m² met een zeer grote woonkamer. De kavels zijn ook ruim. De oppervlakten starten vanaf maar liefst 360m².

In DuinVlinder kunt u kiezen uit twee verschillende strandvilla’s. De Atalanta en de Sigma, beide net zo mooi als de vlinders die deze namen dragen.

> Type ATALANTA
Bouwnummers: 2, 4, 5 en 8

> Type SIGMA
Bouwnummers: 1, 3, 6 en 7
Klik op een type voor informatie en de plattegrond.

Duurzaam


De woningen in DuinVlinder zijn voorzien van zonnepanelen. Hiermee voldoen zij aan de actuele eisen voor nieuwbouw op het gebied van duurzaamheid en energiezuinigheid. U draagt een steentje bij aan een beter milieu en profiteert tegelijkertijd van een lagere energierekening. Naast zonnepanelen, zijn de woningen eveneens voorzien van hoogwaardige warmte-isolatie in de gevels, begane grondvloer en de daken. De houten kozijnen in de gevels zijn voorzien van dubbel glas (isolerend HR++ glas). De gehele woning wordt standaard voorzien van vloerverwarming. De ventilatie van de woningen wordt verzorgd door een natuurlijke toevoer via zelfregelende ventilatieroosters en een energiezuinige mechanische afzuiging.

De voordelen van zonnepanelen op een rijtje:

 • Lage energierekening
 • Minder afhankelijk van energieprijs
 • Elektriciteit over? Verkoop het aan uw energiebedrijf en verdien er geld mee.
 • Schone en 100% duurzame energie
 • Vermindering cO2-uitstoot
 • Nauwelijks onderhoud
 • Bewezen veilig en betrouwbaar

Voorbeeld
Een gemiddeld gezin in Nederland verbruikt circa 3.360 kWh per jaar.

Per paneel is de gemiddelde opbrengst ca. 260 kWh per jaar. Bij 8 panelen is de jaaropbrengst indicatief circa 2.080 kWh. Dit betekent,in dit voorbeeld, dat circa 60% van het energieverbruik kan worden opgewekt met zonnepanelen.*

*Dit voorbeeld geeft een indicatie van de mogelijke besparing op energielasten. Omdat de feitelijke energieopbrengst en het feitelijke energieverbruik afhankelijk zijn van diverse factoren, kunt u aan deze indicatie geen rechten ontlenen.

Wonen in een nieuwbouwwoning heeft nog meer voordelen:

Voordelen nieuwbouw
De aanschaf van een nieuwbouwwoning heeft vele voordelen en prettige bijkomstigheden. een nieuwbouwwoning is namelijk:

 • Onderhoudsarm
  Dankzij het gebruik van moderne, duurzame materialen heeft u de eerste jaren nauwelijks onderhoud aan uw nieuwbouwwoning.
 • Energiebesparend
  Een nieuwbouwwoning heeft een lage energierekening vanwege een laag energieverbruik conform energielabel A. Zo draagt u ook nog uw steentje bij aan het milieu.
 • Naar uw eigen smaak in te richten
  Uw nieuwbouwwoning is spiksplinternieuw. Er heeft nog niemand in gewoond. Daarom kunt u alles vanaf de basis precies zo inrichten als u wilt.
 • Rustig en comfortabel
  Dankzij het gebruik van moderne isolatietechnieken is uw nieuwbouwwoning goed geïsoleerd tegen geluid en tevens tegen kou en warmte. Het binnenklimaat kan naar eigen wensen worden aangepast.
 • Voordeliger
  Over uw nieuwbouwwoning hoeft u geen overdrachtsbelasting te betalen. Ook de besparing op energielasten scheelt weer een hoop kosten.
 • Veiliger
  Nieuwbouwwoningen zijn veiliger dankzij standaard uitrusting met professioneel rookalarm en moderne sloten. Ook bij het ontwerp van nieuwbouwwijken is rekening gehouden met de nieuwste inzichten als het gaat om veiligheid.

zorgeloos kopen


Na aankoop van de woning maakt u kennis met uw persoonlijke klantadviseur van Schouten. Wat kan de klantadviseur voor u betekenen? U krijgt advies en begeleiding vanaf de allereerste stappen in het bouwproces tot en met de oplevering. Ook wordt er, zoveel als mogelijk, rekening gehouden met alle individuele woonwensen.

Tijdens dit proces kan het voorkomen dat u als koper een wijziging wilt doorvoeren. Het is dan de taak van de klantadviseur om deze te toetsen en ervoor te zorgen dat deze wijziging tijdig en aan de juiste projectmedewerkers wordt doorgegeven. Ook verzorgt de klantadviseur nieuwsbrieven, om ervoor te zorgen dat kopers op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. De klantadviseur is de schakel tussen de kopende en de bouwende partij. Daarnaast houdt de klantadviseur contact met betrokken partijen zoals de uitvoerder, showrooms en onderaannemers. Met andere woorden: de klantadviseur ondersteunt en begeleidt u tijdens de bouwperiode van uw droomhuis!

Uw verkoopadviesteam
Is een woning van DuinVlinder uw droomhuis? Dan is de verkoop van uw huidige woning onze zorg. Dat staat als een huis. Het professionele makelaarsteam van DuinVlinder staat namelijk voor u klaar. Zij geven graag een vrijblijvend advies over de verkoop van de huidige eigen woning. Tevens geven zij een reële indicatie van de verkooptijd van de woning. Door de huidige lage rentestand is het extra aantrekkelijk om te kopen. Indien gewenst, helpen zij u ook graag bij de financiering en hypotheek. Zo kunt u zonder problemen doorstromen. Binnen no time kunt u zich volledig richten op uw nieuwe droomhuis. Is dat geen heerlijk idee?

Nieuws


Hier zullen wij u op de hoogte houden van het laatste nieuws rond DuinVlinder, 8 riante villa’s in L’Avenue in Hoek van Holland.

WONEN BIJ HET STRAND IS PUUR GENIETEN!


DuinVlinder wordt op loopafstand van het heerlijke Hoekse strand gerealiseerd. Een plek waar u elke dag weer thuiskomt met een vakantiegevoel.

Kiezen voor DuinVlinder is kiezen voor ontspannen en gezellig wonen in Hoek van Holland. Een heerlijke strandwandeling, surfen in de golven, eten op het zand… Ziet u het al voor u?!

We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen van DuinVlinder. Na de zomer zullen we u nader kunnen informeren als u zich hier meldt als belangstellende..

Hoe gaat Het in zijn werk?


Alle verkoopstukken zoals brochure, prijslijst en het inschrijfformulier zijn op deze pagina te downloaden. De overige documenten zijn contractstukken en als concepten beschikbaar. De definitieve contractstukken ontvangt u in een papieren versie, gebundeld in de kopersmap, zodra u overgaat tot koop.

Brochures, prijslijst en inschrijfformulier
Brochure (bekijk de brochure online) Brochure (download)
Prijslijst (download)
Inschrijfformulier (download)

Ter informatie
Kleurenschema(download)
Meer- en minderwerklijst (download)
Sanitair (download)
Keukenflyer (download)

Contractstukken
Technische omschrijving, afwerkstaat en kleurenstaat (download)
Opties (download)
Type Atalanta (download)
Type Sigma (download)
Situatietekening (download)
concept koopovereenkomst (download)
Aannemingsovereenkomst (download)
Algemene toelichting Woningborg (download)
Algemene voorwaarden Woningborg (download)